El Punt Òmnia ha dut terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

REDACCIÓ
13-08-2020
  • El Punt Òmnia ha dut terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell va començar la segona setmana de tallers d’Ecoturisme Urbà. Ahir, els assistents van poder visitar l’exposició ‘Natura de l’Alt Urgell: patrimoni i recurs’, ubicada a la cinquena planta de l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell de la mà de Jordi Dalmau, d’Aubèrria. A més, van poder conèixer el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, i la geologia de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a finalitat donar a conèixer la natura de la Seu d’Urgell a través de les TIC. La proposta fa un recorregut pels punts d’interès ecoturístic recollits en el mapa ‘La Seu Naturalment’ i ensenya als assistents a accedir a l’explicació de l’element i les seves característiques a través de codis QR.

El Punt Òmnia proposa dues modalitats de tallers pel mes d’agost: els dimecres, l’activitat és oberta a tots els públics. Els dijous, el taller està orientat a persones a partir de 60 anys. L’activitat és gratuïta i té una durada d’una hora i mitja.

Cal remarcar  que la proposta es duu a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries i per tant l’aforament de cada taller està limitat a deu persones. Les inscripcions estan exhaurides des del mes de juliol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?