El reggae dels lleidatans Koers guanya el concurs Directe 2015

SEGREcom
31-03-2015
  • El reggae dels lleidatans Koers guanya el concurs Directe 2015

El grup de reggae Koers, format el passat mes de setembre per vuit joves de Lleida, va guanyar diumenge al Cafè del Teatre el concurs Directe 2015 de música jove del Segrià, impulsat des de Joventut de la Paeria i amb la col·laboració dels ajuntaments d'Alcarràs i Alpicat i el consell comarcal del Segrià.

Koers, una formació que assaja habitualment als Bucs de la Bordeta i que compta amb cançons pròpies a més de versions de reggae modern amb tocs de clàssic, sobretot influït per Bob Marley, es va emportar el primer premi, dotat amb una actuació remunerada amb 900 euros a la festa major de Lleida i la producció d'un vídeo musical de tres temes en directe.

El trio lleidatà de pop rock Ella Nos Vuelve Decentes va quedar en segona posició del concurs, premi dotat amb una actuació a Alcarràs (675 €€) i videoclip. El rock dels lleidatans The Chronickles es va emportar el tercer premi (actuació a Alpicat per 675 €€ i videoclip). Finalment, el postrock progressiu del quartet també de Lleida Quoniam va guanyar el quart premi (actuació a les Festes de Tardor de Lleida per 450 €€ i videoclip). Unes 500 persones van gaudir dels dos concerts de la final, entre dissabte i diumenge.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta