El Rodi Balàfia Vòlei buscarà la victòria a la difícil pista del CV Roquetes

REDACCIÓ
Publicat: 
27-01-2023
Actualitzat: 27-01-2023 9:54
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Rodi Balàfia Vòlei buscarà la victòria a la difícil pista del CV Roquetes
    Peu de foto: 
    Foto Mario Gascón
  • El Rodi Balàfia Vòlei buscarà la victòria a la difícil pista del CV Roquetes
    Peu de foto: 
    Foto Mario Gascón

El Rodi Balàfia Vòlei visita la difícil pista del CV Roquetes aquest dissabte, a les 19.30. Un partit molt important per als lleidatans, que buscaran rescabalar-se de la derrota inesperada de la passada jornada al Juanjo Garra contra el CV Zaragoza.

Als de Lleida, que són novens a la classificació, només els separa un punt dels de les Terres de l'Ebre, que ocupen la sisena posició. Una dada que demostra la igualtat d'aquest grup C de la Superliga 2.

El RODI BALÀFIA VÒLEI va guanyar 3-1 el CV Roquetes en la primera volta a Lleida, en un dels millors partits que ha fet l'equip aquesta temporada. L'entrenador Sergi Mirada explica que "no és gens fàcil guanyar a casa seva perquè és un poble i l'afició va al pavelló en massa i, per tant, es preveu un gran ambient". Tot i que Mirada creu que "aquest factor també pot servir per motivar-nos més". L'entrenador té clar que "hem de saber jugar aquest partit i saber parar el seu millor jugador, l'argentí Mauro Aguilera, que està fent 40 punts per partit i en moltes jornades ha format part del septet ideal". 

Mirada assegura que una victòria dissabte ens atansaria bastant a la salvació matemàtica de la categoria i, per tant, "toca tornar al nostre joc perquè ja hem demostrat que som capaços de guanyar-los".

Comparteix

També t'interessarà