El Rodi Balàfia Vòlei, tercer equip de Superliga 2 que més públic acull al pavelló

REDACCIÓ
Publicat: 
10-04-2023
Actualitzat: 10-04-2023 11:27
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Rodi Balàfia Vòlei, tercer equip de Superliga 2 que més públic acull al pavelló
  Peu de foto: 
  Foto Rodi Balàfia Volei
 • El Rodi Balàfia Vòlei, tercer equip de Superliga 2 que més públic acull al pavelló
  Peu de foto: 
  Foto Rodi Balàfia Volei
 • El Rodi Balàfia Vòlei, tercer equip de Superliga 2 que més públic acull al pavelló
  Peu de foto: 
  Foto Rodi Balàfia Volei

Segons un estudi realitzat pel club, l'equip de Superliga 2 se situa com el tercer que més públic acull al pavelló, només per darrere del CV Roquetes i el CV Zaragoza - Cap dels equips dels altres dos grups supera aquesta quantitat


El Rodi Balàfia Vòlei ha dut a terme un estudi quantitatiu amb l'objectiu de conèixer l'assistència del públic als diferents partits que aquesta temporada ha jugat el RODI BALÀFIA VÒLEI a la Superliga 2. El resultat ha estat que de mitjana un total de 265 persones assisteixen al pavelló Juanjo Garra a veure els partits de l'equip lleidatà. 

El resultat global de l'estudi determina que aquesta temporada 2022-2023 han assistit als partits del RODI BALÀFIA VÒLEI un total de 2910 persones situant-se com el tercer equip de tota la Superliga 2 que més públic acull, només per darrere del CV Roquetes (3.350) i el CV Zaragoza (3.200). Cap equip dels altres dos grups, l'A i el B de la Superliga 2, supera aquesta quantitat i, de fet, queden molt lluny d'aquestes xifres. El partit que més espectadors/es va tenir va ser precisament l'últim partit de la lliga que es va jugar al Juanjo Garra quan van assistir 400 persones. Contra CV Sayre i CV Valencia, 350. I la resta de partits van tenir entre 150-250 assistents.

Aquest estudi reflecteix que els tres equips amb més assistència de públic: Roquetes, Zaragoza i RODI Balàfia Vòlei no són de la part alta de la classificació. Precisament, el primer equip de la part alta de la classificació, el CV Sant Pere i Sant Pau, se situa al quart lloc, amb 2.682 espectadors. En canvi, el líder del grup, UBE L'Illa Grau, se situa a molta distància, amb poc més de mil assistents. 

Des del club es fa una valoració altament satisfactòria ja que l'assistència de públic durant aquesta temporada ha anat de menys a més, aconseguint que la massa social del club creixi jornada rere jornada i, per tant, situant el voleibol masculí a Lleida com un atractiu esportiu més, a l'alçada d'altres esports de la ciutat. També es destaca la creació de la penya Diables Verds durant la part final de la lliga, la qual cosa també ha estat un dels motius perquè cada vegada hi hagin més persones interessades en el Rodi Balàfia Vòlei.


Cal destacar que aquestes xifres estan extretes de la RFEVB però que és cada equip qui durant la temporada envia les dades a la Federació


L'equip de Superliga 2 ja fa un parell de setmanes que va acabar la lliga però aquest divendres, 14 d'abril, a les 20.00 hores, tornarà al Juanjo Garra per disputar un partit amistós contra el CV Llars Mundet, equip que s'ha classificat per a la Fase d'Ascens a Superliga 2, que vindrà a Lleida per tal de preparar-la i poder jugar amb un equip de superior categoria.
Comparteix

També t'interessarà