El Saló 'DeNuvis' oferirà una vintena d'activitats

REDACCIÓ
21-10-2019
  • El Saló 'DeNuvis' oferirà una vintena d'activitats
  • El Saló 'DeNuvis' oferirà una vintena d'activitats

L’ampli ventall d’activitats programades en el marc de la fira De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) constituirà un dels plats forts de la 21a edició del saló, que tindrà lloc el 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. Desfilades, demostracions, exhibicions, sessions de màgia, degustacions i mini-concerts complementaran i donaran un valor afegit a l’àrea expositiva, ubicada al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

A més, hi haurà demostracions diàries de pentinats i maquillatge a càrrec de Sara Buira i Hair Studio, sessions de Còctels&DJ a càrrec de Grup Bonobo -Espai Chill Out Biloba, degustacions de cava a càrrec de Cellers Maset i degustacions de Gin Mallol a càrrec de Mallol Càtering.

Entre aquestes activitats destaquen els concerts en directe de LleidaClàssica música en directe, les sessions de Màgia d’aprop a càrrec del Mag Nebur o les actuacions del grup-orquestra Castellband. A més, el saló De Nuvis oferirà als visitants, el dissabte dia 9 i el diumenge dia 10, a les 11.45 i a les 19.00 h desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina i —només diumenge— de comunió.

En aquests passis, protagonitzats per les firmes Alba Minguella-Costura d’Autor, Booknovias, Boutique La Novia, Colada Barcelona, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo, s’exhibiran les principals tendències del sector.

Els expositors presents al De Nuvis faran interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló, amb descomptes pel fet de contractar a la fira.

El saló Nuvis presentarà les darreres innovacions per organitzar casaments, esdeveniments, celebracions i festes de tot tipus, amb un diversos expositors que oferiran al visitant un assessorament personalitzat per garantir unes celebracions que donin resposta a les necessitats i desitjos dels convidats.

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit.

El saló ofereix una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música, animació.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta