El Saló Immobiliari tanca amb més de 500 visitants i de 50 operacions

SANTI COSTA DOMINGO
28-10-2019
  • El Saló Immobiliari tanca amb més de 500 visitants i de 50 operacions

El saló immobiliari Ciutat de Lleida va tancar ahir la sisena edició amb més de mig miler de visitants i mig centenar d’operacions tancades, amb la qual cosa la d’enguany és “l’edició més exitosa que s’ha celebrat fins ara”. Així ho va assegurar el president del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida (API), Josep Maria Esteve, entitat que organitzava l’esdeveniment, i va afegir que “hem notat que han vingut moltes parelles joves per adquirir el seu primer habitatge i, a diferència d’altres anys, no venien a mirar, ja que bona part d’ells ja han tancat alguna operació o han establert una primera presa de contacte per adquirir habitatges”. Al seu torn, va posar èmfasi en el fet que aquestes parelles joves “venien amb el capital necessari per fer la paga i senyal o el primer pagament per adquirir un pis, estaven informats dels tràmits necessaris i això ens ha sorprès, ja que altres anys la majoria de la gent només venia a informar-se”.

Per la seua part, el fundador i director del saló, Ernest López, també va valorar molt positivament aquesta edició de l’esdeveniment. “Divendres i dissabte al matí van ser fluixos, però tant dissabte a la tarda com diumenge al matí han estat un èxit i esperem que això serveixi per atreure més empreses perquè vinguin al saló i ens convertim en una fira.”

Respecte al pagament dels pisos, López va reconèixer que “els bancs, actualment, es mostren reticents a cobrir més d’un 80 per cent de l’import per concedir una hipoteca, però la gent ha vingut preparada”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?