El Sant Guim, campió

23-06-2014
  • El Sant Guim, campió

El Sant Guim es va proclamar ahir campió del Pepito Esteve després de derrotar en els penals el Magraners, en un partit que es va disputar a les instal·lacions que la Federació Catalana de Futbol té a Torrefarrera. L'enfrontament va acabar amb empat (2-2) en el marcador, després de remuntar els de la capital del Segrià un 0-2 in extremis, ja que els dos gols van arribar en els minuts 90 i 94. Anteriorment, Mohamed, en el minut 30, i Gallardo, de penal, al 80, havien marcat pel Sant Guim.

En els llançaments de penal, els de la Segarra van estar més encertats. Gueye, Mohamed II i Aaron van aconseguir marcar, mentre que pel Magraners, només Jona va ser capaç de transformar-lo. El Sant Guim suma així el seu segon trofeu, després del que va aconseguir en la temporada 98-99.

Els dos equips van plantejar el partit de manera molt diferent, mentre que el Magraners volia tenir el control de la pilota, el Sant Guim practicava un joc més directe. Van ser els de la capital del Segrià els que van disposar de les ocasions més clares, però ahir van estar desencertats de cara a la porteria contrària. En el minut 30 va arribar el primer gol del partit, obra de Mohamed, de qui el Magraners va demanar l'expulsió encara en la primera part perquè va tocar la pilota amb les mans quan ja acumulava una targeta.

En el segon temps i, malgrat encaixar el segon gol, el Magraners no es va donar per vençut. Els de la capital van continuar atacant i van trobar el premi en els últims minuts en forma de dos gols que van servir per forçar els penals.