El sector de la construcció de Lleida aplica l’increment salarial del 2,5%

REDACCIÓ
03-11-2021
  • El sector de la construcció de Lleida aplica l’increment salarial del 2,5%
  • El sector de la construcció de Lleida aplica l’increment salarial del 2,5%

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la província de Lleida ha signat aquest dimarts l’actualització de les taules de retribució del sector per al 2021, amb un increment salarial del 2,5% i de caràcter retroactiu. Amb aquest increment, que s’emmarca dins dels acords presos a nivell estatal per a aquest sector, “s’apliquen les directrius marcades en el conveni de la Construcció de Lleida signat el 2020”, ha explicat Núria Cervós, presidenta del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida. “Posar al dia els salaris, que és el que més afecta les persones que hi treballen, és un pas que calia fer”, ha manifestat Cervós.

Núria Cervós, recentment nomenada en el seu càrrec i primera dona que l’ocupa en les nostres contrades, ha recordat la feina que, des del gremi es fa per anar aconseguint les fites que es van marcar en el conveni del 2020. “El nostre conveni és una eina única, emmarca i regula el sector en un territori amb identitat pròpia. La nostra realitat a les Terres de Lleida i als Pirineus necessita que vetllem per pactes que prevegin aquesta circumstància”, ha afirmat.

Els acords d’avui han estat signats per Nuria Cervós, presidenta del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida; Josep Maria Gardeñes, president de la Federació de Gremis de la Construcció; Manel Biosca, vocal del Gremi de Constructors; Esther Pagano, gerent de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), i Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL, per part de la patronal. En representació dels sindicats, han signat Francisco X. Perelló, Juani Arenas i Rafael Hernández, de la UGT, i David Ruiz, Pilar Ramos i Jaume Morlans, de CCOO.

Comparteix

També t'interessarà