El Segrià dona a conèixer el porta a porta entre els temporers

REDACCIÓ
09-07-2021
  • El Segrià dona a conèixer el porta a porta entre els temporers

El Consell Comarcal del Segrià està duent a terme una campanya informativa als municipis per donar a conèixer el sistema de recollida porta a porta entre els temporers/es que participen en la campanya de la fruita.

La campanya té una durada de cinc mesos i consisteix en la dedicació d'un educador a jornada completa a fer actuacions de sensibilització als municipis per donar a conèixer el model de recollida porta a porta entre els temporers/es. S'ofereix a tots els municipis en què s’ha implantat el sistema de recollida porta a porta i s'actua principalment en aquells que presenten una major quantitat de temporers, com són els del Baix Segrià i altres del nord de la comarca, com ara Corbins, Els Alamús, Puigverd i Artesa de Lleida, on també hi ha una elevada producció fructícola.

Entre les actuacions que es programen, hi ha diferents xarrades que van adreçades directament als temporers i que s’efectuen en espais habilitats pels ajuntaments o en albergs, i xarrades també als pagesos que ofereixen allotjament als temporers. També es fan visites a cases habitades per temporers segons indicacions dels ajuntaments.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?