El Soses es queda a les portes de remuntar la semifinal al Torregrossa

09-06-2019
Actualitzat: 09-06-2019 12:17
  • El Soses es queda a les portes de remuntar la semifinal al Torregrossa

El Soses es va quedar ahir a les portes de remuntar l’eliminatòria davant del Torregrossa en la semifinal del Trofeu Pepito Esteve després de guanyar per 4-1 en el partit de tornada. Els de Pla d’Urgell van fer valer la renda de quatre gols de l’anada (4-0) per accedir a una final en la qual s’enfrontarà a l’Sporting de Pinyana, que es va classificar després de la renúncia de la Seu d’Urgell.

El Soses va sortir en bloc, disposat a remuntar l’eliminatòria davant d’un Torregrossa molt defensiu. L’estratègia gairebé els surt bé als del Segrià, encara que l’expulsió del local Martí Mesalles va acabar amb les forces dels jugadors del Soses.

Malgrat la superioritat, els locals no van aconseguir marcar fins al minut 27, en un córner que Jacob Mesalles va aprofitar per estrenar el marcador amb un cop de cap. El 2-0 va arribar en l’última jugada de la primera meitat, obra de Joan Ramon Capell, en una jugada calcada al primer gol.

Després del pas pels vestidors, el Soses va seguir amb el monòleg d’ocasions. El tercer gol semblava qüestió de temps, encara que a falta de mitja hora de matx Martí Mesalles va deixar els del Segrià amb 10 després d’agredir un rival. Amb un menys, el Soses va encaixar el 2-1, que va arribar de les botes de Sergi Iglesias, aprofitant un contraatac. El Soses no es va enfonsar i va continuar atacant. En els últims cinc minuts, Ricard Palau i Joan Ramon Capell van marcar per col·locar el 4-1 definitiu, un resultat voluminós encara que no prou per donar la volta a l’eliminatòria.