El supermercat Sunka, en obres per ampliar l’espai cultural i el de venda

S.C.D.
24-01-2020
  • El supermercat Sunka, en obres per ampliar l’espai cultural i el de venda

El supermercat Sunka del grup Plusfresc, ubicat al carrer Bisbe Ruano, porta a terme unes obres d’ampliació que s’allargaran, com a mínim, fins a mitjans d’abril. L’objectiu d’aquesta actuació és, segons fonts del mateix supermercat, “guanyar superfície per poder fer més exposicions artístiques, cursos de cuina i àrees per comprar aliments, per la qual cosa el supermercat s’haurà de tancar durant unes setmanes per dur a terme les obres d’adequació de l’espai”.

Per poder portar a terme l’ampliació, Plusfresc ha comprat un local del carrer Torres de Sanui en el qual abans hi havia un supermercat d’una altra cadena. “Malgrat ser en carrers diferents, els dos baixos només estan separats per una paret a la part interior de l’edifici, per la qual cosa només cal tirar-la per guanyar un espai considerable de metres quadrats”, van assenyalar les mateixes fonts. Actualment estan realitzant l’adequació del baix que s’acaba d’adquirir i, més endavant, es tancarà temporalment l’espai que ocupa l’actual Sunka per completar definitivament l’ampliació.

Aquest supermercat va obrir l’any 2001 amb l’objectiu d’oferir “una nova generació de mitjanes superfícies comercials”, en plena Zona Alta de la capital del Segrià.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?