El Talarn Music Experience 2023 s'allarga un dia més i suma Joan Dausà al seu cartell

REDACCIÓ
Publicat: 
01-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Talarn Music Experience 2023 s'allarga un dia més i suma Joan Dausà al seu cartell
  Peu de foto: 
  Talarn Music Experience (Imatge d'arxiu)
 • El Talarn Music Experience 2023 s'allarga un dia més i suma Joan Dausà al seu cartell
  Peu de foto: 
  Joan Dausà (Talarn Music Experience 2023)
 • El Talarn Music Experience 2023 s'allarga un dia més i suma Joan Dausà al seu cartell
  Peu de foto: 
  Talarn Music Experience 2022 - Albert Pla
 • El Talarn Music Experience 2023 s'allarga un dia més i suma Joan Dausà al seu cartell
  Peu de foto: 
  Talarn Music Experience 2022 - Stay Homas

El Talarn Music Experience 2023 enguany tindrà un dia més de durada. L'organització del festival ha anunciat aquest dimecres la incorporació al cartell de Joan Dausà. L'artista català actuarà el dijous 13 de juliol, de manera que el certamen tindrà per primer cop quatre dies de durada, del 13 al 16 de juliol. Acompanyaran a Dausà Els Amics de les Arts, Ilegales, Quimi Portet, Caïm Riba, Xarim Aresté i els DJ Viktor Ollé i DJ Virginie.

En total, l'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn acollirà un total de vuit actuacions en la mateixa ubicació on s'han dut a terme els concerts les dues últimes edicions, un espai amb capacitat per a 900 persones, i que comptarà amb una zona village i una àmplia oferta per al públic visitant. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir al nou lloc web del festival, que s'estrena aquest dimecres.

Quatre dies d’autèntic luxe

Joan Dausà serà l'encarregat d'obrir el festival, amb la banda completa, el dijous 13 de juliol. El polifacètic artista de Sant Feliu de Llobregat està de gira per celebrar els seus 10 anys damunt dels escenaris, i un d'aquests concerts exclusius tindrà lloc al Talarn Music Experience. Jo Mai Mai, gira 10 anys és una mirada amb nostàlgia d’aquesta dècada de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits.

L'endemà, el divendres 14 de juliol, serà el torn d'un dels caps de cartell del festival, Els Amics de les Arts, que actualment es troben ultimant el seu nou disc, Allà on volia, que veurà la llum el proper 10 de març. El grup torna després d'una temporada de silenci on han estat preparant les noves cançons i treballant amb projectes musicals diversos. Caïm Riba s'encarregarà d'obrir la nit, que tancarà el DJ Viktor Ollé.

El dissabte 15 de juliol serà el torn de l'altre gran cap de cartell, Ilegales, a qui acompanyarà el músic i poeta de Flix Xarim Aresté. La mítica banda asturiana de rock portarà al Talarn Music Experience La lucha por la vida, el seu darrer disc, que coincideix amb el 40è aniversari d'un dels grups més emblemàtics del rock cantat en castellà. La DJ Virginie posarà les darreres notes musicals de la nit.

Finalment, qui tindrà l'honor de tancar l'edició del festival el diumenge 16 de juliol serà l'osonenc Quimi Portet, que durà a l'escenari Si plou, ho farem al Pavelló, el nou doble àlbum en directe que l'artista va publicar a finals del 2020. És el seu primer disc en directe i també el seu primer recopilatori de "grans èxits”.

Més de 80 concerts en sis anys

Al llarg dels darrers sis anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 80 concerts on, hi han passat més de 10.000 persones. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives del territori, resultat del compromís dels seus organitzadors per l’aposta per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.  

Comparteix

També t'interessarà