El Talarn Music Experience escalfa motors i posa a la venda entrades

REDACCIÓ
17-02-2020
  • El Talarn Music Experience escalfa motors i posa a la venda entrades

La jove cantautora Maren estrenarà el 29 de febrer el cicle de concerts acústics del Talarn Music Experience 2020, que culminarà al juliol amb un festival d’estiu amb Txell Neddermann, Els Pets i Two Lesbianos Djs, el divendres 10; i Hickeys, Maika Makovski i Ley DJ, el dissabte 11. Les actuacions tindran lloc a l’espai gastronòmic Lo Quiosc de Talarn, davant el pantà Sant Antoni.

El preu dels acústics és de 35 euros i inclouen un sopar amb productes de proximitat. A l’acabar és quan comencen les actuacions. Per al festival d’estiu el preu serà de 24 euros divendres i 22 dissabte, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per a tots dos per 40 euros. Com a novetat, aquest any el certamen incorpora un concert gratuït a la plaça Major de Talarn amb motiu de la Fira del Vi, el 13 de juny, amb Natxo Tarré i Wireless.

Les entrades ja estan a la venda i poden adquirir-se a Lo Quiosc i a TalarnMusicExperience.com

Després de la bona acollida d'edicions anteriors, el Festival Talarn Music Experience presenta la seva programació 2020 mantenint l'aposta per una programació estable de concerts al llarg de tot l’any. Un total de 17 actuacions que es duran a terme des de febrer a desembreLo Quiosc es convertirà novament en l’epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran per oferir el bo i millor de l’escena musical actual.

La programació del Festival Talarn Music Experience oferirà dos formats per gaudir dels directes. Dins del recinte i sota el nom «Els Acústics del TME» es podrà gaudir del format més íntim amb una capacitat per a 50 persones. I a l’exterior del recinte es presentarà la proposta de gran format. El Talarn Music Experience d’estiu amb una capacitat per a 400 persones. Dues formes de gaudir de l’experiència sensorial al millor espai possible Lo Quiosc de Talarn.

Al llarg dels darrers quatre anys el festival TME ha programat més de 50 concerts on hi han passat 4.250 persones. Aquestes xifres consoliden al Festival com a una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per a seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. El Festival continua compromès amb la Diversitat i Igualtat de gènere a dins i fora de l’escenari. Per una igualtat real i efectiva.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?