ESTHER RIVERA
18-02-2019
Actualitzat: 18-02-2019 9:31
  • El Tamarit agafa aire

El duel va començar amb un Tamarit una mica més decidit a buscar el primer gol que el rival i va aconseguir avançar-se en el minut 16. Amb el 0-1, la igualtat va ser absoluta i les ocasions de perill van brillar per la seua absència, ja que van arribar al final de la primera meitat amb l’avantatge mínim de 0-1 per al Tamarit.

A la represa, el matx va mantenir el mateix guió que a la primera part. Pocs acostaments a les àrees i poca intenció de marcar per part de cap dels dos equips. Va ser al minut 60 quan el Tamarit, en un llançament de falta, va poder augmentar l’avantatge, 0-2, i va deixar el duel pràcticament sentenciat. Però després del segon gol, els de la Llitera van fer un pas enrere i això va permetre prendre el control a un Sariñena que va retallar distàncies poc després. Amb l’1-2, el Sariñena va seguir intentant-ho, però es va trobar amb un porter local infranquejable que fins en tres ocasions va evitar la diana de l’empat per arribar al final del xoc amb l’1-2 definitiu.