El Tamarit perd en el debut de lliga

SEGREcom
29-08-2016
  • El Tamarit perd en el debut de lliga

El Tamarit es va presentar a Tercera divisió amb un equip jove disposat a donar el millor de si mateix i amb un camp remodelat que s’estrenava ahir. El primer partit de Lliga havia de servir per mostrar el potencial de l’equip dirigit per Félix Jiménez i no va defraudar davant d’un rival d’entitat com és el Sarinyena.

El dia es va iniciar amb la visita del president i el secretari de la Federació Aragonesa de Futbol, Óscar Fle i Ricardo Gracia, així com amb la del president i el director esportiu del Sarinyena, Miguel A. Carilla i Lorenzo Ferrer. L’alcalde i el regidor d’Esports de la localitat, Francisco Mateo i Armando Florences, van fer d’amfitrions en una jornada matinal de visita a les noves instal·lacions, a la qual també van acudir representats els tres clubs de la localitat.

Va començar fort el Sarinyena, que ja en el minut 7 va inaugurar el marcador, per mediació d’un dels seus millors jugadors, Moreira, que va culminar una bona internada per la banda esquerra que no va saber treure la defensa local. Un miratge, perquè, a partir de llavors, el Tamarit va aconseguir la pilota i va començar a combinar amb Mati i Ibra al centre del camp, mentre el Sarinyena s’esperava amagat.

La segona part va començar igual. El Tamarit va veure premiat l’esforç en el marcador amb el gol de l’empat (1-1, 74’). Però el futbol no sempre és just i, quan els aficionats locals esperaven la victòria, Borja, que acabava de saltar al camp, de xilena, va posar el definitiu 1-2. Bona jornada de futbol d’un esperançador CDJ Tamarit.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next