El Tamarit sorprèn i guanya al Montsó

20-11-2017
Actualitzat: 20-11-2017 12:11
  • El Tamarit sorprèn i guanya al Montsó

Victòria a domicili del Tamarit davant d’un rival superior a la taula com el Montsó que no va saber defensar el joc de toc habitual dels lliterans. El matx va començar amb el domini dels visitants posant contra les cordes el Montsó en nombroses ocasions. Poc va tardar el Tamarit a avançar-se en el marcador amb el 0-1, gol amb què s’arribaria al descans malgrat les ocasions clares que van tenir els visitants i que el porter local, Palau, va evitar erigint-se com el millor jugador del partit de l’equip local.

A la segona meitat, el domini visitant es va mantenir i encara que les ocasions del Tamarit no deixaven d’arribar va ser el Montsó el que va aconseguir marcar, de cap, el gol de l’empat a deu minuts del final. Amb l’1-1 i quan tot apuntava que s’acabaria el matx amb empat, una centrada de Pere Galcerán al segon pal va trobar rematador en Ibrahima Baldé, que va enviar la pilota al fons de la porteria local per segellar la victòria que allunya els lliterans una mica més de la zona baixa de la classificació.