El tanc pluvial de Torrefarrera s'estrena per evitar inundacions

MARÍA MOLINA
19-04-2018
  • El tanc pluvial de Torrefarrera s'estrena per evitar inundacions

El nou tanc o dipòsit subterrani que Torrefarrera va posar en marxa de forma gradual a finals d’any per evitar inundacions a la part baixa de la població quan hi ha precipitacions constants o fortes tempestes ja funciona a ple rendiment i ha impedit que les intenses pluges d’aquests dies tinguessin conseqüències negatives, com succeïa antany, va explicar l’alcalde, Jordi Latorre.

El president de la Diputació, Joan Reñé, inaugura avui a la tarda aquest nou equipament que ha suposat una inversió de més de 400.000 euros i s’ubica al carrer Mossèn Cinto Verdaguer. Latorre va indicar que es projecta construir un segon tanc subterrani de contenció d’aigües pluvials a la zona de l’antic polígon industrial amb el mateix objectiu i, una vegada comprovada l’eficiència d’aquests dos equipaments, es veurà si és necessari habilitar-ne un tercer.

En els últims anys, l’ajuntament de Torreferra ha hagut de redimensionar la xarxa de sanejament i aigües pluvials, ja que no absorbia tot el cabal a causa del creixement de la localitat en els últims anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta