El tarot, protagonista de l’Aquelarre

REDACCIÓ
12-06-2019
  • El tarot, protagonista de l’Aquelarre

L’Aquelarre de Cervera centrarà la 42 edició en el món del tarot i la seua simbologia relacionada amb la màgia, els ritus, el món oníric i mitològic i la psicoanàlisi. La direcció artística torna a anar a càrrec del grup local Alea Teatre, liderat per Albert Parra. El regidor en funcions de l’Aquelarre, Marc Llorens, va destacar ahir, durant la presentació del certamen celebrada a Barcelona, la gran “potència” del cartell musical en el qual destaquen noms com Zoo, Pupil·les o la Companyia Elèctrica Dharma.

Així mateix, també va recalcar la voluntat de potenciar els grups de Ponent amb formacions com La Terrasseta de Preixens, Koers o Pastorets Rock.

A més a més, l’Aquelarre oferirà novament una petita mostra de la festa al Festival Cruïlla de Barcelona, tal com ja va aconseguir fer l’any passat, amb una gran acollida per part del públic.

L’espectacle central de l’edició d’aquest any, que tindrà lloc l’últim cap de setmana d’agost, girarà entorn del món del tarot. D’altra banda, existeix un protocol i una estructura molt marcades que cada any es repeteixen. Són les cercaviles, el Ball de la Polla, l’Encesa de la Universitat, la Invocació del Mascle Cabró, l’Escorreguda Final i el Foqueral.

La previsió és que durant la festa es cremi més de mitja tona de pólvora. A part de l’espectacle central, l’Aquelarre comptarà divendres amb la Trobada de Bestiari, en què es preveu que participin sis bèsties

L’impacte econòmic de la festa és d’1 milió d’euros i s’espera la visita del voltant de 30.000 persones.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next