El Tàrrega agafa aire

16-12-2019
Actualitzat: 16-12-2019 8:04
  • El Tàrrega agafa aire

El Tàrrega va aconseguir una important victòria a domicili davant del Martorell gràcies a un gol de cap de Bañuelos a sis minuts per a la conclusió (0-1).

El partit va començar amb igualtat entre els dos conjunts, si bé va ser el Tàrrega el que va fer el primer avís, en el minut 10, amb un córner enverinat de Roger que va refusar el meta local Ollé. Dos minuts més tard, el Martorell va respondre mitjançant la seua referència ofensiva, Arenas, que va rematar una pilota per sobre del marc d’Oliveros. L’equip dirigit per Edu Berrocal va crear de nou perill a pilota aturada, però Ollé va respondre amb encert.

La millor ocasió del primer temps va anar a càrrec de Dídac, que mitjançant un xut llunyà va estar a punt de sorprendre el porter local, però l’ocasió va acabar sense conseqüències i el matx va arribar al descans amb l’empat sense gols inicial.

A la represa, el Martorell va saltar a la gespa amb més ímpetu i va intentar trencar la teranyina defensiva del Tàrrega. Oliveros va salvar el seu equip amb una doble oportunitat d’Arenas i Víctor Marco després d’una bona incursió de Xavi Marco per la banda esquerra. A l’altra àrea, Roger era el jugador més perillós i la defensa local va desbaratar una bona centrada del jugador lleidatà. Oliveros, una altra vegada, va rebutjar la millor ocasió del Martorell en una acció de Xavi Marco i, poc després, Omar va intentar un xut llunyà que es va perdre desviat del marc local.

Quan semblava que el duel acabaria sense gols, un error de marcatge de la defensa local en una falta lateral del Tàrrega va deixar completament sol Bañuelos, que va batre Omar amb un precís cop de cap (86, 0-1). En l’últim sospir, Xavi Marco va tornar a posar en un compromís Oliveros, però el seu tret no va trobar els tres pals.

Ja en el temps afegit, el Martorell es va quedar en inferioritat numèrica quan el col·legiat va mostrar la segona groga a Balada.

Amb el xiulet final, jugadors i cos tècnic del Tàrrega van celebrar una important victòria que els permet fer un salt a la classificació ja que, gràcies als tres punts aconseguits, en sumen 18 a la taula del Grup II de Primera Catalana i s’allunyen de la zona de descens.