El Tàrrega encaixa un càstig sever

27-10-2019
Actualitzat: 27-10-2019 8:43
  • El Tàrrega encaixa un càstig sever

El Tàrrega va encaixar ahir una dolorosa derrota davant d’un Ascó brillant (7-1). Al conjunt tarragoní li va sortir tot bé i va dominar per complet tots els aspectes del joc. Els urgellencs deixen enrere d’aquesta forma una ratxa de dos triomfs consecutius i cauen a l’onzena posició del seu grup.

L’Ascó va controlar la pilota des del principi, amb la qual cosa van deixar els visitants molt enrere i sense gairebé tocar l’esfèric. Els de Berrocal no es van trobar còmodes en cap moment, però van aguantar les internades locals, sòlids en defensa en els primers compassos del partit. Al minut 25, tanmateix, Riki Nogueira va superar la línia defensiva del Tàrrega i va inaugurar el marcador, amb la qual cosa s’obria pas a la tempesta de gols que arribaria tot seguit.

Dos minuts després del primer gol, Cristian ampliava l’avantatge i poc més tard ho feia Messeguer, que col·locava el 3-0 en l’electrònic amb el qual es va arribar al descans. Berrocal va intentar donar una cara nova a l’equip amb nombrosos canvis al descans, tot i que ahir era el dia de l’Ascó, que tot just reprendre’s el duel va tornar a marcar per mitjà de Cholo, que tornaria a anotar tres minuts més tard per col·locar el 5-0 al lluminós.

Amb la moral menjada i els ànims per terra, el Tàrrega va jugar llavors a mantenir la golejada i impedir que la derrota fos encara més contundent, mentre l’Ascó es dedicava a matar el temps. El Tàrrega va aconseguir aleshores el gol de l’honor, anotat per Roger Escamilla al minut 82 en l’única ocasió de què van disposar els lleidatans.

El partit, tanmateix, ja estava sentenciat i en els cinc minuts de temps afegit l’Ascó encara va aconseguir dos gols més, obra de Jani i Díaz, que van fer pujar el 7-1 final al marcador.