El Tàrrega guanya el Fira del Meló

francesc gasull
25-08-2014
  • El Tàrrega guanya el Fira del Meló

El Tàrrega es va adjudicar aquest diumenge el Trofeu Fira del Meló d'Artesa de Segre, al derrotar l'equip local en un partit més disputat del que finalment va reflectir el marcador (0-3). Va ser especialment en la primera meitat quan els blaugranes van patir més. La segona, jugant amb el marcador a favor i amb superioritat numèrica, va ser del tot seua. Així, l'equip d'Edu March va sumar la segona victòria de la pretemporada i va començar a transmetre bones sensacions.
Els primers quaranta-cinc minuts van tenir l'Artesa com a dominador. Els locals van tenir el control de la pilota i van aconseguir generar bastant sensació de perill.
Tanmateix, va ser l'equip de l'Urgell el que va aconseguir avançar-se en el marcador passada la primera mitja hora de partit (33'), amb un gol de Nuno després d'una jugada de Nacho (0-1). D'allà fins al descans els homes de Toni Menchón van continuar pressionant i incomodant al seu contrincant, sense trobar l'anhelat premi del gol.
El partit va canviar d'amo a la segona meitat i més quan l'equip local es va quedar amb un home menys, després de l'expulsió de Rosi al minut 56 per haver protestat un penal en contra. Marc Carballo va llançar la pena màxima, però el porter local va aconseguir desviar la pilota a córner. Poc després hi va haver un altre penal a l'àrea de l'Artesa, aquesta vegada per mans, que Juclà ja no va desaprofitar (0-2, 62). Al davant en el marcador i amb un jugador més, els blaugranes van aconseguir el control del partit i a poc del final van marcar el tercer, gràcies a un lliure directe executat per Pacheco (0-3, 88'). L'equip d'Edu March té ara dos amistosos abans del començament de la Lliga a Primera Catalana el cap de setmana del 6 i 7 de setembre. Tots dos són a domicili, aquest dijous al camp del Palau d'Anglesola i diumenge al del Manresa.

Edu March, content

El tècnic del Tàrrega es va mostrar satisfet "perquè hem tingut paciència i gairebé no hem concedit ocasions. A poc a poc anem carregant-nos de minuts. Ja estem pensant en el primer partit de Lliga".