AREA 11
15-04-2019
Actualitzat: 15-04-2019 9:46
  • El Tàrrega llança el partit

El Tàrrega es va deixar els punts al barri de Sant Ildefons al fer una horrible segona part contra un conjunt que es juga la permanència i que el va acabar remuntant (4-3) malgrat tancar la primera meitat vencent 1-3. El matx va començar de la pitjor manera possible per a l’equip d’Edu Berrocal. I és que un gol molt matiner del Sant Ildefons, al minut 5, va permetre als locals posar-se davant.

Malgrat tot, el gol no va enfonsar els plans del Tàrrega i els blaugranes van aconseguir igualar l’encontre poc després mitjançant Alberto (1-1).

El gol va esperonar un Tàrrega que en va voler més i que va ser capaç de capgirar el marcador a través d’un Alberto que anotava el segon gol al seu compte particular. Era l’1-2 i tot pintava bé per a un Tàrrega que s’estava mostrant superior. I a partir de la mitja hora el conjunt visitant va tenir l’ocasió d’ampliar diferències, però el col·legiat va assenyalar un fora de joc i la diana no va pujar a l’electrònic. Tot i que cinc minuts després sí que ho va fer. Aquesta vegada va ser Vargas el que, de cap, va posar l’1-3, que deixava les coses molt de cara per al Tàrrega.

Però el pas pels vestidors va significar un abans i un després per als dos equips. Els locals van sortir disposats a canviar la mala dinàmica de la primera part i els visitants van sortir adormits i confiats a emportar-se la victòria. La segona part va ser horrible per als homes d’Edu Berrocal. Probablement, la pitjor segona part des que el tècnic va agafar els comandaments de l’equip una vegada començada la temporada. El Sant Ildefons va ser capaç d’anotar tres gols en poc més de vint minuts per posar el 4-3 definitiu.

Quan falten sis jornades, el Tàrrega té la permanència assegurada i només ha perdut tres partits des del 21 d’octubre.

“No podem tornar a fer el ridícul com avui”

Després de la derrota el tècnic de la UE Tàrrega, Edu Berrocal, no va poder amagar el seu malestar amb el resultat i va assenyalar: “A dia d’avui ja tenim la permanència assegurada, però en les jornades que queden no podem tornar a fer el ridícul com avui.” Malgrat el mal sabor de boca, Berrocal va afegir: “Hem d’estar contents com a club, hem anat molt amunt i ara, amb l’objectiu aconseguit, és difícil seguir amb el to i més quan t’enfrontes a conjunts que s’hi estan jugant molt.”