ÁREA 11
06-05-2019
Actualitzat: 06-05-2019 10:21
  • El Tàrrega mereixia els tres punts a Manresa

La UE Tàrrega va empatar ahir a un gol al camp del Manresa, segon classificat, en un partit en el qual els blaugranes van tenir opcions d’emportar-se la victòria. En el tercer duel de la setmana, després de vèncer la Muntanyesa diumenge passat i de perdre dimecres a Viladecans, el Tàrrega va igualar el matx al camp d’un Manresa que està lluitant pels llocs de privilegi.

Els d’Edu Berrocal van començar millor el partit, mostrant un bon joc combinatiu i dominant el centre del camp. Jofre va tenir una bona ocasió de gol en el minut 8 al recollir un rebuig dins de l’àrea, però la rematada se’n va anar als núvols. Poc després, Vargas també ho va intentar però va creuar massa la pilota. A poc a poc, el Tàrrega va perdre gas i, en canvi, el Manresa aconseguia millorar el seu joc.

En el minut 27, el local David Sánchez va empalmar una rematada que va repel·lir el pal i, sis minuts després, un altre jugador de l’equip local, Manel Sala, va estar a punt de marcar de falta.

En els últims minuts del primer temps es va equilibrar l’enfrontament i en una acció aïllada el davanter del Tàrrega Jofre es va desfer del seu marcador dins de l’àrea i va batre el porter del Manresa Pol Busquets. Era el minut 44 i ja pràcticament no hi va haver temps per a més.

A la represa, i amb el marcador desfavorable, el Manresa portava el pes del partit malgrat tenir dificultats a l’hora de crear accions de perill real. David Sánchez va rematar a la xarxa pel lateral en el minut 58, una acció que va arribar poc després d’una rematada similar del visitant Jofre.

La insistència del Manresa va donar finalment els seus fruits en el minut 78 del matx. Noah va rematar en planxa una centrada impulsada per Romano. Amb l’1-1, el Tàrrega va aconseguir controlar el partit i amb constants pèrdues de temps va poder aturar l’empenta dels manresans, que buscaven el gol de la victòria.