FRANCESC GASULL
08-04-2019
Actualitzat: 08-04-2019 13:29
  • El Tàrrega perdona

El Tàrrega va cedir un empat a casa davant del Vilanova en un partit molt igualat en el qual els locals van gaudir de més i millors ocasions per aconseguir la victòria (1-1).

El partit va començar de la pitjor manera per als homes d’Edu Berrocal ja que tan sols s’havia disputat un minut de joc quan el Vilanova es va avançar en el marcador. En una jugada molt ràpida, els visitants es van plantar a la frontal de l’àrea local i Codina va batre Pont amb un xut llunyà. Els locals van protestar una possible falta prèvia sobre Leo, però el col·legiat no ho va considerar així i va donar per bo el gol de Codina (0-1).

Malgrat el cop que suposava rebre un gol tot just començar el partit, el Tàrrega no es va acovardir i va reaccionar amb solvència. Tant Leo com Jofre i Joni van posar a prova el porter visitant i, al minut 21, a conseqüència d’una falta lateral, Solé va veure com la seua centrada a l’àrea va acabar convertint-se en el gol de l’empat al no ser rebutjat ni per Martínez ni per la defensa. Vuit minuts més tard, Leo hauria pogut aconseguir el 2-1 amb un gran cop de cap, però el porter visitant el va evitar amb una gran intervenció. Martínez també va tornar a evitar el segon gol local al minut 40 i es va arribar al final del primer temps amb el resultat d’1-1.

Al segon temps tots dos equips van abaixar el ritme i la qualitat del matx va decréixer. El Vilanova va tenir un domini més gran en diverses fases de la segona part però, malgrat això, el Tàrrega va continuar tenint les millors ocasions per acabar de capgirar el marcador. Jofre (46’), Joni (50’), Vargas (52’) i de nou Joni i Jofre (80’) van tenir a les seues botes el 2-1, però la falta d’encert en la rematada final i les bones intervencions del porter visitant van evitar que el marcador es mogués fins al xiulet final.

Al minut 86, el porter Martínez va rebre un dur cop a la cara a l’intentar evitar una rematada local i va haver de ser traslladat fins el CAP de Tàrrega i, posteriorment, a l’Hospital Arnau de Vilanova. En la pròxima jornada, el Tàrrega visitarà el Sant Ildefons.