FRANCESC GASULL
21-05-2018
Actualitzat: 21-05-2018 10:10
  • El Tàrrega reacciona i triomfa davant el Juneda, refermant-se en el playoff d'ascens

La Unió Esportiva Tàrrega va guanyar el Juneda per 4 a 1 en un partit que l'equip de l'Urgell va jugar in crescendo i que el permet refermar-se al play-off d'ascens.

El Tàrrega va tenir uns primers minuts irregulars i no va jugar al seu nivell habitual. Malgrat això, els blaugranes haurien pogut avançar-se en el marcador en el minut 5 en una rematada de Jorba a què va respondre amb encert el porter Pol. També Bachana hauria pogut marcar en un bon cop de cap que es va estavellar al travesser. El Tàrrega es va veure sorprès, tanmateix, pel Juneda, primer en un xut al pal d’Oriol en el minut 10 i dos minuts després per una altra canonada de Tuto que també va acabar rebutjada pel pal. El Juneda va seguir insistint fins que, al minut 30, Vallés va culminar una bona contra del seu equip per enviar a la xarxa el 0-1. Amb aquest resultat va finalitzar la primera part.

Després del descans va canviar la decoració del partit. Els locals van sortir decidits a sotragar el marcador i van començar a fer circular la pilota amb més velocitat. Aquest canvi d’actitud va implicar que les ocasions de perill no triguessin gaire a arribar. En el minut 53 Joni va empalmar una espectacular volea que va significar el gol de l’empat (1-1). Vuit minuts després, ja al 61, va ser Jorba qui, entrant per la banda esquerra de l’atac local, va aconseguir batre Pol per establir el 2-1. Dos minuts més tard, el mateix Jorba va marcar un altre gran gol, rematant un bon servei de Ferran per establir una còmoda distància en el marcador (3-1). Amb el partit dat i beneït, el Juneda sense capacitat de reacció, Ferran va tancar el marcador amb el definitiu 4-1.

El resultat va ser fruit d’una gran segona part dels blaugranes, que es van redimir així de la imatge donada a la primera part, per acabar oferint a l’afició un bon joc, superar àmpliament el rival, i de passada acabar de ratificar l’accés a la promoció d’ascens a la qual dóna dret la segona plaça de la classificació.

La setmana vinent, el Tàrrega finalitzarà la Lliga al camp del Castellserà, en un partit de tràmit.