El Tàrrega, a semifinals de la Copa Lleida

14-08-2017
Actualitzat: 14-08-2017 11:01
  • El Tàrrega, a semifinals de la Copa Lleida

El Tàrrega va accedir a les semifinals de la Copa Lleida després de la victòria 2-3 que va aconseguir aquest diumenge al camp de l’Alpicat, al qual arribava amb avantatge al vèncer 3-1 al Municipal Joan Capdevila. D’aquesta manera, el conjunt urgellenc disputarà les semifinals el cap de setmana que ve contra el Balaguer que, al seu torn, dissabte va eliminar el Torrefarrera.

Al primer temps, l’Alpicat va provar de dominar el partit i marcar aviat per posar les bases de la remuntada, però el Tàrrega, que va exhibir una alta pressió i intensitat, va dificultar la sortida de pilota i la construcció de joc dels de Jordi López Mena. Fins a la meitat del primer temps, el joc es va desenvolupar poc a les àrees, per les contínues interrupcions per faltes. Al minut 24, l’Alpicat va disposar d’una ocasió a les botes de Fabregat que Pont va aconseguir rebutjar i, a punt d’arribar al descans, Xavi Gomà va donar avantatge als locals amb un potent tret després d’una bona jugada de Vendrell, de manera que l’Alpicat se’n va anar al descans guanyant 1-0.

Al poc d’iniciar-se la segona part, Mikel va empatar per al Tàrrega (1-1), fet que va suposar una gerra d’aigua freda per als locals que, no obstant, es van reposar ràpidament tornant-se a avançar al minut 65 en un servei de falta de Gomà que Jona va enviar de cap a la xarxa (2-1). L’alegria per a l’Alpicat va ser breu, ja que 6 minuts més tard, Ferran Rius va tornar a igualar el partit per al Tàrrega (2-2) després de dos tirs aturats per Crisos. Amb el segon gol, l’Alpicat n’havia de fer tres per passar a semifinals, però el perill només va arribar en un xut de Sergio Egea que va acabar al pal. En canvi, el Tàrrega va marcar el gol de la victòria (2-3) a falta de 6 minuts per al final per mitjà de Mikel, amb el qual va quedar segellat el pas a semifinals.