FRANCESC GASULL
14-10-2019
Actualitzat: 14-10-2019 11:27
  • El Tàrrega suma la primera

Primera victòria de la temporada per a la UE Tàrrega, que ha hagut d’esperar sis jornades per guanyar el primer encontre del campionat. El Viladecans ha estat la víctima dels blaugranes que, amb aquesta victòria, surten de la zona de descens.

Va ser un duel estrany ja que el Tàrrega va sortir amb un plantejament tàctic format per tres centrals i dos carrilers, i malgrat que els visitants van dominar la possessió, tan sols van ser capaços de crear una sola ocasió al llarg de la primera meitat. Malgrat el poc perill generat pels rivals, la por de tornar a perdre dels jugadors del Tàrrega va provocar que no arrisquessin en cap jugada. Per aquest mateix motiu, la primera ocasió per al quadre d’Eduard Berrocal no va arribar fins al minut 30, quan una acció de Salinas va ser atallada pel porter visitant. Deu minuts més tard, una falta botada per Joni va sortir fora per poc, i es va arribar al descans amb empat a zero en el marcador.

La segona part va ser millor per a la UE Tàrrega, perquè al minut 53, Enríquez va llançar una falta amb molta potència davant de la qual el porter del Viladecans no va poder fer més que rebutjar la pilota i Joni, molt atent, va rematar la bimba per posar l’1-0 a l’electrònic. Al cap de cinc minuts, Enríquez, de nou, va filtrar una pilota entre els centrals del Viladecans cosa que va permetre que Joni tornés a superar el porter visitant i posés així el 2-0.

El partit semblava dat i beneït, però no era així. Al minut 85, unes mans d’un defensor blaugrana després de rebre una empenta d’un rival van ser sancionades amb penal per al Viladecans. El visitant Osorio no va fallar i va posar el 2-1 en el marcador i la incertesa al resultat final del partit. Tot i el cop rebut, els jugadors del Tàrrega no van abaixar els braços i van seguir tenint ocasions per augmentar la diferència al lluminós. Primer va ser Àlex en una rematada de cap que va acabar atrapant el porter visitant. Després va ser Adrià al minut 89 amb una rematada que va enviar la pilota massa creuada sense trobar la porteria.

L’encontre va finalitzar amb una ajustada però merescuda victòria per a la UE Tàrrega per dos gols a un que permet als d’Edu Berrocal esperar el pròxim rival, l’Alcarràs, fora de les posicions de perill i amb l’autoestima reforçada a l’aconseguir una victòria que, malgrat el bon joc, ha tardat a arribar per als de Berrocal.