El Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà la final del Concurs del Millor Pa de Pagès Català 2023

REDACCIÓ
Publicat: 
27-09-2023
Actualitzat: 27-09-2023 14:32
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà la final del Concurs del Millor Pa de Pagès Català 2023
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Tàrrega

Acte obert al públic el dissabte 30 de setembre, a partir de les 6 de la tarda


El Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà la celebració de la final del concurs de Millor Pa de Pagès Català 2023 el dissabte 30 de setembre, a partir de les 6 de la tarda. El certamen, organitzat pel Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català, arriba a la capital de l’Urgell amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica. L’acte és obert al públic.

Cinc forners s’han classificat per la gala final: Fleca i Pastisseria E.Valls (Anna Valls, Sabadell), Forn del Passeig (Miquel Guich, Barcelona), Forn Massana (Francesc Massana, Cornellà de Llobregat), Forn Mistral (Andreu Bertran, Barcelona) i Forn Pastisseria Gil (Gerard Gil, Barcelona). El/la guanyador/a de la final s’emportarà una placa acreditativa i un premi en metàl·lic de 2.000 euros.

El públic podrà veure en directe les deliberacions del jurat, conèixer els finalistes i gaudir d'un espectacle. La presidenta del jurat serà l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú. El concurs ja va celebrar l’eliminatòria prèvia a l’Escola de Flequers Andreu Llargués amb la participació de 27 fleques.

Comparteix

També t'interessarà