El torneig de futbol base de Bellpuig es reinventa

X.P.
20-06-2019
  • El torneig de futbol base de Bellpuig es reinventa

El Torneig Internacional de Futbol Base Vila de Bellpuig, que torna al calendari després que l’any passat no es disputés a causa de la instal·lació de la nova gespa artificial, introduirà importants canvis de cara a l’edició del 2020. La més important és que deixarà de disputar-se el mes de juny, com era tradició, per passar al setembre.

Aquesta mesura permetrà atreure equips de més nivell i de fora de la demarcació, que durant aquestes dates ja han conclòs la temporada i els jugadors estan de vacances. El segon canvi serà la introducció d’una categoria femenina, si bé aquest any hi haurà un aperitiu amb la disputa d’un encontre amistós entre dos equips de futbol 7 de l’escola de Bellpuig.

Pel que fa a la vint-i-quatrena edició, que es disputarà des d’aquest divendres i fins diumenge, el torneig reunirà trenta-un equips de quinze clubs, amb un total de 350 jugadors, que estaran repartits en cinc categories (benjamina, alevina, infantil, cadet i juvenil).

Els clubs representats són tots de la província de Lleida (AEM, Bordeta, Lleida Esportiu, Bellpuig, Fondarella, Ivars d’Urgell, ENFAF Andorra, Cervera, Mercedaris, Calaf, Alpicat, Vilanovenca, Artesa de Segre i Verdú), excepte el Szeged hongarès, que ha pres part en totes les edicions d’aquest torneig.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta