El Torneig Telègrafs ratifica l'expulsió del Magraners

SEGREcom
22-01-2015
  • El Torneig Telègrafs ratifica l'expulsió del Magraners

El Comitè de Competició del Torneig Telègrafs, entitat de caràcter privat que organitza aquest torneig de veterans, ha ratificat la sanció al Veterans Magraners, que va expulsar de la competició, així com el càstig de dos anys sense jugar tots els seus futbolistes. El Comitè ha rebutjat les al·legacions que va presentar el club, encara que sí que reduirà el càstig als jugadors que no van participar en la baralla motiu de sanció, sempre que "repudiïn" la conducta violenta de l'equip.

Els fets sancionats van ocórrer el 21 de desembre durant un partit entre Veterans Magraners i Veterans de l'Escola de Futbol Urgell, que va acabar en una baralla en la qual, segons l'acta, hi va haver agressions per part dels jugadors del club sancionat.

El Magraners va al·legar sol·licitant la suspensió de la sanció a l'equip, el sobreseïment de l'exclusió de dos anys als futbolistes i que només se sancionés els tres identificats en l'acta, deixant sense sanció la resta.

El Comitè, en la seua resolució, rebutja les al·legacions a l'entendre que els fets "són extremament greus" i recorda, al seu torn, que el reglament "pretén preservar la violència" en un torneig "eminentment amistós", per la qual cosa "episodis com els produïts el dia 21" no són "en cap cas admissibles ni justificables".

Rebutja també la falta de proporcionalitat de les sancions, tal com afirmava el club en les seues al·legacions, perquè "en els fets es manifesta una violència extrema".

Per tot plegat, manté les sancions inicials, encara que aquell dia hi va haver futbolistes del Magraners que no van participar en l'agressió o que ni tan sols havien estat convocats.

"Som conscients que paguen justos per pecadors", explica Àngel Castro, responsable de l'organització, que recorda que "tots tenen responsabilitat perquè no era la primera vegada que es produïa una conducta així i alguns, per això, havien demanat la baixa". En qualsevol cas, "els futbolistes que estan identificats i no van tenir una actitud agressiva, uns dotze, sí que podran jugar l'any que ve si fan un escrit de repulsa a actituds violentes".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta