El Tradicionàrius programa 48 activitats de música folk

EUROPA PRESS
13-01-2021
  • El Tradicionàrius programa 48 activitats de música folk

El 34 Festival Folk Internacional Tradicionàrius arrancarà aquest dissabte a Barcelona amb Ball d’Homenatge, a càrrec de Blanca Mostaza i Pau Benítez, i un concert d’Eliseo Parra i es desenvoluparà fins al 26 de març amb 48 activitats entorn de la música folk de manera presencial i telemàtica. Malgrat les restriccions de mobilitat, el Tradicionàrius proposa un total de 32 concerts i presentacions de discos, amb artistes com Pep Gimeno Botifarra, Biel Majoral, Sabor de Gràcia, Quartet Brossa, Luar Na Lubre, Corrandes són Corrandes, Maria Rodés, Laura Esparza i el duo Maria Arnal i Marcel Bagés.

Una de les grans accions d’aquesta nova edició seran els dos concerts al Palau de la Música Catalana, a càrrec de Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i Rodrigo Cuevas. També oferirà per segon any consecutiu un cicle de propostes de proximitat al CAT Tradicionàrius, amb artistes com Coloma Bertran, Pau Benítez i la Companyia Minimí.

El festival mantindrà l’aposta per la programació digital amb traDDigital, la plataforma de continguts folks en línia del Centre Artesà Tradicionàrius.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?