El trial lleidatà tanca l'any amb set podis a l'Estatal i el Català

x. pujol
26-11-2014
  • El trial lleidatà tanca l'any amb set podis a l'Estatal i el Català

El trial lleidatà ha tancat una de les millors temporades de la seua història, amb un total de set podis en els campionats d'Espanya i Catalunya. Arnau Farré s'ha confirmat el 2014 com l'estendard d'aquesta especialitat a Lleida després de ser subcampió d'Espanya de TR2 i debutar al Mundial júnior i a la màxima categoria del trial espanyol, on es va fer en l'última cita del certamen amb els Bou, Raga i companyia. El pilot de Vilanova de Segrià, que la pròxima temporada competirà ja entre els grans malgrat tenir tan sols 16 anys, ha afegit al subcampionat estatal el títol de Catalunya de la màxima categoria, a banda d'aconseguir la seua primera victòria mundialista.
Altres promeses que trepitgen fort són Sergio Ribau i Marc Cots. El primer, de 14 anys i natural del Pont de Suert, ha firmat els mateixos resultats que Farré, encara que en la seua categoria. Ha sigut subcampió d'Espanya cadet i campió de la Promo 125, per la qual cosa l'any que ve hauria de fer el salt a júniors.
Per la seua part, Cots, de 15 anys, ha fregat el podi a l'Estatal de TR4 i ha sigut tercer en el Català de Promo.
El que amb prou feines ha pogut participar aquesta temporada ha sigut Oriol Pi. El pilot de la Seu d'Urgell, de 15 anys i que va ser doble campió d'Espanya juvenil, continua recuperant-se d'una greu lesió.
Aquesta campanya també han participat uns altres dos lleidatans, Francesc Recio i Adrià Albejano, de 34 i 25 anys, respectivament. El primer ha aconseguit un nou títol d'Espanya de TR3, la Tercera divisió del trial, mentre que el pilot d'Alpicat s'ha hagut de conformar amb el subcampionat de TR4 després de liderar gairebé tot l'any la categoria.

un pilot a l'elit

Després de debutar a l'última prova, Farré competirà l'any que ve contra Bou i companyia

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta