El València Basket repeteix títol a Bellpuig

10-06-2019
Actualitzat: 10-06-2019 10:19
  • El València Basket repeteix títol a Bellpuig

El València Basket va conquerir ahir la segona edició del Develops Basketball Bellpuig, i reedita així el títol aconseguit la temporada passada. L’equip xe es va imposar a la gran final del torneig de categoria sub-16 al Saragossa per cinc punts de diferència, 95-90, mentre que a la final de consolació, que enfrontava Joventut i Barça, la victòria va caure del costat verd-i-negre per 76-69. En cinquena posició es va classificar l’Skuru Basket suec, que va derrotar la selecció d’Andorra per 83-62, mentre que el Força Lleida A va acabar setè al batre el Baxi Manresa per 66-55. L’MVP del torneig va ser per al valencià David Rivas, mentre que el seu company Ivan Alexandrov va guanyar el concurs d’esmaixades. El quintet ideal d’aquesta segona edició el formen el base Gerard Prat (Joventut), l’escorta Tom Granit (Skuru), l’aler Diego Rivas (València), l’aler pivot Álvaro Martínez i el pivot Martín Iglesias (Barça). Pel que fa al segon nivell, el títol va ser per al Terralfás de Benidorm, que va vèncer a la final el CN Tàrrega per 82-50, mentre que a la final de consolació el Seròs es va imposar al Força Lleida B per 75-48.