El Vila-sana fitxa Luchi Agudo, la millor jugadora del món

REDACCIÓ
16-04-2021
  • El Vila-sana fitxa Luchi Agudo, la millor jugadora del món
    Peu de foto: 
    Foto Lebkuchenhaus Productions

El Club Patí Vila-sana fitxa la millor jugadora del món per a la temporada 2021-2022 de l'OK Lliga Femenina. Es tracta de l'argentina Luchi Agudo, que formarà part del conjunt groc a partir del mes d'agost vestint la samarreta amb el número 7. El poble més petit d'Europa en màxima competició d'hoquei patins, en aquest cas l'OK Lliga, comptarà amb una de les millors jugadores de l'actualitat.

Agudo es traslladarà aquest estiu al municipi del Pla d'Urgell. El poble, inclòs l'Ajuntament, s'ha bolcat en l'arribada d'aquesta professional ja que ajudarà al club a continuar situant Vila-sana al mapa. El Club Patí Vila-sana inicia amb aquest fitxatge la renovació de la seva plantilla amb la vista fixada en un objectiu: arribar a la màxima competició europea.

Sobre Luchi Agudo (Luciana Agudo)

Nascuda a San Juan (Argentina) el 1990, va iniciar-se en l'hoquei sobre patins amb només 8 anys. Es dona la circumstància que és especialista no només en aquesta modalitat, sinó també en hoquei sobre gespa. Va militar als equips de Concepción Patín Club de San Juan (hoquei sobre patins) i Universitat Nacional de San Juan (hoquei sobre gespa). Forma part de la Selecció Argentina d'hoquei patins i sobre gespa. En hoquei sobre patins va jugar durant cinc anys al Biesca Gijón d'Astúries, on va aixecar 2 Copes de la Reina, 3 Copes d'Europa i una OK Lliga. Justament en aquesta darrera competició ha estat nomenada Millor Jugadora (MVP) tres cops al igual que un cop al Mundial d'Hoquei de 2010. El 2014 va obtenir el premi Olimpia com la millor jugadora d'hoquei sobre patins (homes i dones) d'Argentina.

Amb un destacat palmarès, alguns dels títols que ha obtingut són: 3 Lligues Nacionals, 2 Campionats Sudamericans, 1 Campionat Panamericà, 1 Intercontinental, 2 Campionats mundials (Alcobendas 2010- Tourcoing 2014) amb la selecció Argentina, 3 Copes de la Reina, dues copes d'Europa i una OK Lliga. Luchi Agudo, deixa el Concepción per a venir a Vila-sana. S'ha mostrat il·lusionada i amb ganes de lluitar per aconseguir el màxim palmarès també amb el conjunt del Pla d'Urgell.

Comparteix

També t'interessarà