El Vila-sana reposa el tècnic per la pressió de la plantilla

XAVIER PUJOL
26-11-2020
  • El Vila-sana reposa el tècnic per la pressió de la plantilla
  • El Vila-sana reposa el tècnic per la pressió de la plantilla

Jordi Capdevila torna a ser des d’ahir l’entrenador de l’equip d’OK Lliga del Club Patí Vila-sana després que la junta directiva es fes enrere en la decisió d’acceptar la marxa de l’entrenador i cedís a les pressions de la plantilla, que van exigir la seua immediata restitució en el càrrec. Després de la derrota patida dissabte contra el Bigues i Riells, la quarta de la temporada en vuit partits, el tècnic de Juneda va posar dilluns el seu càrrec a disposició de la junta, que el va acceptar de forma unànime. El club, fins i tot, estava molt a prop de tancar un substitut, però dimarts al vespre la situació va començar a fer un tomb forçat per la plantilla.

En la reunió que van mantenir les jugadores amb la directiva, la majoria d’elles es va posicionar clarament del costat del tècnic i va arribar a amenaçar de plantar-se i no jugar dissabte vinent a la pista del Vilanova si Capdevila no recuperava el càrrec. Davant d’aquesta situació, el president, Ramon Porta, es va reunir ahir a la tarda amb l’entrenador i ambdós van acordar continuar units al capdavant del primer equip, almenys fins al final de la present campanya. “Estic content perquè hem arribat a un acord. Dimarts teníem clar que anàvem a canviar d’entrenador, però després de reflexionar i veure que les jugadores n’havien demanat la continuïtat, hem fet marxa enrere. Crec que rectificar és de savis i així ho hem fet”, va apuntar Porta.

El president també va confirmar que el club ha trencat amb el seu patrocinador principal, Esneca, que fins i tot havia forçat una moció de censura contra l’actual junta directiva. Malgrat que desapareix una de les fonts d’ingressos, Porta assegura que no “ens provocarà gaire desfasament en el pressupost”. Així mateix, amb el retorn de Jordi Capdevila també tornen a les seues funcions a la primera plantilla Isidre Brufau, com a segon tècnic, i el psicòleg Vicenç Raluy, que també havia dimitit.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta