El Vila-sana s'acomiada de Bellver de Cerdanya

REDACCIÓ
23-08-2020
  • El Vila-sana s'acomiada de Bellver de Cerdanya

La plantilla i el cos tècnic del Vila-sana van donar ahir per finalitzat l’stage de pretemporada que han fet durant una setmana a Bellver de Cerdanya. “La valoració és altament positiva”, explicava ahir l’entrenador de l’equip, Jordi Capdevila.

“Hem avançat molt en el model de joc que volem fer aquesta temporada i, a més, aquestes concentracions ajuden molt a fer grup, uneixen molt l’equip, així que la valoració és cent per cent positiva”, va insistir.

L’expedició de l’equip del Pla ha seguit durant tota la setmana un estricte protocol sanitari per minimitzar el risc de contagis, tant al pavelló com al lloc de residència.

“Hem estat molt aïllats tota la setmana”, explicava Capdevila. “Teníem els nostres espais, horaris adaptats per no coincidir amb més clients i teníem també les claus del pavelló. Hem pres la temperatura a totes les noies tres vegades al dia”, afegia.

El club també té previst fer test serològics a l’equip en els propers dies. La plantilla es tornarà a entrenar habitualment a partir de dimarts vinent a Vila-sana.

Comparteix

També t'interessarà