El Vila-sana vol jugar a Europa en tres anys

J.C. MONGE
15-05-2018
  • El Vila-sana vol jugar a Europa en tres anys

A falta de dos jornades perquè finalitzi la Lliga a l’OK Lliga femenina i amb la permanència assegurada des de fa temps, el Vila-sana ja ha començat a moure’s per enfortir l’equip i, després d’una primera campanya a la màxima categoria més que notable, el club del Pla d’Urgell ja es marca nous objectius. La temporada del debut a l’OK Lliga ha sigut històrica, ja que a la permanència es va unir la classificació per a la Copa de la Reina, en què l’equip va arribar a semifinals.

Però el club, que ha incorporat Lluís Rodero com a director esportiu, s’ha fixat com a nou repte aconseguir la classificació per a una competició europea, per a la qual cosa prepara un projecte a tres anys.

El club donarà dos baixes a final de temporada. No continuaran la internacional portuguesa Marta Vieira ni l’asturiana Silvia Cadrecha, mentre que les altres set jugadores, el nucli dur, ja estan renovades. Es tracta d’Anna Ferrer, Maria Porta, Victòria Porta, Laura Porta, Mar Franci, Laia Cid i Anna Carazo. També està assegurada la continuïtat del tècnic, Jordi Capdevila, que és el que va portar l’equip fins a l’elit.

L’objectiu és fitxar tres jugadores que reforcin l’equip. Els contactes estan molt avançats en els tres casos, encara que el Vila-sana no anunciarà els noms dels fitxatges fins que s'acabi la temporada, ja que les tres competeixen amb els seus actuals clubs. També incorporarà joves a la seua Masia, que passarà de 7 a 12 inquilines.

Sorteig vinculat a la loteria amb 500 cotxes si toca

El Vila-sana ha posat en marxa una iniciativa nova que té un doble objectiu, aconseguir finançament per al club i donar la possibilitat a socis i aficionats de participar en un sorteig que podria suposar suposen l’entrega de 500 cotxes, per a la qual cosa el club ha tancat un acord amb Autansa 3.000, el concessionari Renault a Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?