El Vilafranca serà filial del Lleida Esportiu

REDACCIÓ
16-07-2020
  • El Vilafranca serà filial del Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que va arribar a un acord de filiació amb el FC Vilafranca el passat 29 de juny presentat a la delegació Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol.

Aquesta filiació, segons va manifestar el club lleidatà, és un pas endavant per a aquestes dos entitats que permetrà enfortir el treball realitzat en el futbol base i que implicarà donar continuïtat des de l’etapa formativa cap a la professionalització. D’aquesta manera, l’estructura troncal de les dos entitats comptarà amb un primer equip a Segona divisió B, un segon equip a Tercera divisió i dos equips en Segona Catalana, el Lleida B i la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, la qual cosa permetrà un moviment de jugadors per adequar la seua progressió esportiva en la seua evolució.

Pròximament, segons va informar el Lleida Esportiu, es realitzarà la presentació i s’oferirà una roda de premsa en què s’explicaran els detalls de l’acord a Vilafranca del Penedès.

D’altra banda, el davanter Liberto Beltrán es va acomiadar ahir del Lleida Esportiu i de l’afició a través de les xarxes socials

A la seua carta, el ràpid i traçut jugador manifesta que “han estat pocs mesos, però molt intensos i hi he après molt nivell personal i futbolístic”. Diu que se’n va “tranquil de la feina feta i del que he pogut aportar a l’equip” i s’acomiada donant les gràcies a Molo, cos tècnic i companys de la plantilla, així com a l’afició. “Us desitjo el millor, vosaltres i la ciutat us ho mereixeu”, conclou.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?