El Zoo del Pirineu convoca els empresaris de la zona per crear sinergies turístiques

REDACCIÓ
Publicat: 
20-12-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Zoo del Pirineu convoca els empresaris de la zona per crear sinergies turístiques
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu - Excursió al Zoo del Pirineu

La Fundació Zoo del Pirineu ha convocat els representants d'allotjaments turístics, d’activitats de lleure, d’oficines de turisme i de restaurants de la zona a una trobada que tindrà lloc demà dijous, 21 de desembre, al seu refugi d’animals salvatges L’objectiu d’aquest esdeveniment, que es farà de 10 a 13 h, és presentar les activitats que el refugi d’animals ofereix als visitants i alhora plantejar sinèrgies entre els empresaris de la zona. La reunió inclourà un tastet de productes gastronòmics de la zona.

Tot i que el Solsonès compta amb una àmplia varietat d'activitats i un patrimoni cultural i natural impressionant, és habitual que molts visitants facin desplaçaments de diverses hores per quedar-se només mig dia a la zona. Per tal de revertir aquesta situació, durant la sessió els representants d'empreses de lleure tindran l'oportunitat de presentar els seus principals atractius i donar-se a conèixer davant d'altres entitats turístiques. Segons Stania Kuspertova, directora de l’entitat “són aquests agents els que sovint tenen la veu decisiva perquè els clients rebin la informació que els permeti gaudir de la riquesa del territori durant un cap de setmana o diversos dies”.

Les aportacions i necessitats dels participants per trobar solucions a la manca d’informació dels clients i per convertir la seva estada a la zona “en una experiència càlida i de qualitat perquè tornin amb ganes de descobrir més” es recolliran per tal de formalitzar posteriorment estratègies conjuntes de promoció.

Comparteix

També t'interessarà