#EleccionsGenerals10N: Conseller Calvet: "Espanya és una hipoteca de poder i de futur”

REDACCIÓ
06-11-2019
  • #EleccionsGenerals10N: Conseller Calvet: "Espanya és una hipoteca de poder i de futur”

El conseller de territori i Sostenibilitat ha fet campanya aquest dimarts al vespre a Mollerussa. Damià Calvet ha explicat que “Els PSOE va suspendre políticament als presos, els hi va negar els seus drets polítics de representació, vetant-los a exercir de diputats al Congrés. Això només ho podem solucionar amb els nostres vots”.

“Els presos, un cop sabuda la sentència, en la primera visita em van preguntar com estava la gent del territori, la gent de Les Garrigues i del Pla d’Urgell. Aquest és el nostre ADN, el de la gent de Junts per Catalunya, pensant sempre amb les persones, amb el territori i amb el país".

“No podrem gestionar el dia a dia del nostre territori ni podrem modernitzar el país si continuem formant part d’Espanya. Espanya és una hipoteca de poder i de futur” ha conclòs Calvet.

Per altra banda, la cap de llista de JuntsXCat al Congrés, Concep Cañadell, ha recordat que “Demano a Pedro Sánchez, al PSOE i al PSC que es posin a treballar per Catalunya, perquè nosaltres els deures ja els hem fet”. "L’Estat està paralitzat, no te cap proposta per Catalunya. Només empresona les idees, les persones que fan possible que votem i persones de les nostres comarques que han sortit al carrer a reivindicar la injustícia de la sentència”.

“Demano a Pedro Sánchez, al PSOE i al PSC que es posin a treballar per Catalunya, perquè nosaltres els deures ja els hem fet” ha dit l’alcaldessa de Térmens.

La Senadora i cap de llista al Senat, Mayte Rivero, també ha reivindicat que “Junts per Catalunya som gent diversa, transversal, del territori i del món local. Som la gent de la centralitat, de la dignitat, de l’ordre i som gent que també volem que sens respectin els nostres drets i les nostres llibertats.”.

Per últim, la candidata, Rosalia Carnissé ha dit que “el 10N no és una segona volta del 28A, el 10N es la volta sencera a la situació, perquè tenim una sentència indigna. L’Estat presumeix de democràtic però el que fa és menjar-se la constitució”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?