#EleccionsGenerals10N: Eduard Pujol: “Pedro Sánchez somia passejar-se per Europa com el gran líder socialista del moment. Però els grans líders agafen el telèfon i s’asseuen a taula amb coratge i valentia”

REDACCIÓ
04-11-2019
  • #EleccionsGenerals10N: Eduard Pujol: “Pedro Sánchez somia passejar-se per Europa com el gran líder socialista del moment. Però els grans líders agafen el telèfon i s’asseuen a taula amb coratge i valentia”

El diputat i  portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, juntament amb la cap de llista al Congrés i alcaldessa, Concep Cañadell, la Senadora i cap de llista al Senat, Mayte Rivero i la resta de candidats i candidates de la candidatura de Junts per Catalunya de Lleida, el Pirineu i l’Aran han participat a l’acte de campanya d’Alcarràs.

Eduard Pujol, en una sala plena ha explicat que “sense llibertat ni democràcia no hi pot haver prosperitat ni progres i la independència és el gran projecte social per a Catalunya”.

El diputat i portaveu de JuntsxCat també ha dit que “si la política fos un joc de nines russes, quan aixeques la figura de Pedro Sánchez hi trobes Alfonso Guerra, la LOAPA, la X dels Gal i el 155”.

“Pedro Sánchez somia passejar-se per Europa com el gran líder socialista del moment. Però els grans líders agafen el telèfon, no juguen amb el prestigi del col·lectiu mèdic de l’hospital de sant pau i, sobretot, s’asseuen a taula amb coratge i valentia” ha reblat Pujol.

La cap de llista al Congrés, Concep Cañadell, ha explicat que “la independència significa tenir veu pròpia a Europa i això vol dir poder defensar tot el que és beneficiós per la demarcació de Lleida, el Pirineu i l’Aran, tot el que afecta a Catalunya com l’agricultura, les infraestructures, les ajudes.”

“Per això necessitem un Estat però mentrestant ens segresten la veu del president Puigdemont al Parlament Europeu, elegit democràticament” ha dit l’alcaldessa de Térmens.

Per últim, la Senadora i cap de llista al Senat, Mayte Rivero, també ha reivindicat “volem un Estat democràtic que jugui a favor de Catalunya, que tingui en compte també el Pirineu”.

“Tenim un llistat de greuges que s’han d’atendre des de Madrid i no tirarem endarrere amb el que tant ens ha costat aconseguir. La única solució, l’únic projecte econòmic i social que pot garantir un país equilibrat amb l’autogestió dels nostres recursos és la independència” ha dit la Senadora.

Rivero ha conclòs “no serem els del NO a tot, però no regalarem cap vot. Els nostres vots, seran vots per la independència, per al Pirineu i per la plana de Lleida”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...