#EleccionsGenerals10N: Mínguez: “Queda menys d’una setmana per decidir si avancem en prestacions i drets o retrocedim per la dreta”

REDACCIÓ
05-11-2019
  • #EleccionsGenerals10N: Mínguez: “Queda menys d’una setmana per decidir si avancem en prestacions i drets o retrocedim per la dreta”
  • #EleccionsGenerals10N: Mínguez: “Queda menys d’una setmana per decidir si avancem en prestacions i drets o retrocedim per la dreta”

La diputada i candidata del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Congrés, Montse Mínguez, ha afirmat avui que “iniciem una setmana decisiva per als propers quatre anys; queda menys d’una setmana per decidir si avancem en prestacions i drets o retrocedim per la dreta”. Des de Tàrrega, Mínguez ha fet una crida a “fer un esforç entre totes i tots per a que el proper diumenge hi hagi la màxima participació, sobretot de les persones que s’hi juguen molt, com mantenir o perdre la prestació de l’atur”.

En aquest sentit, Mínguez ha recordat que “a l’hora d’elegir la papereta, recordem que gràcies al Govern de Pedro Sánchez les persones majors de 52 anys, fins a 600 a la província de Lleida, han recuperat la prestació per aturats”. “La lluita contra les desigualtats i per una vida digna i amb oportunitats per a tothom ha estat i és l’eix central de l’acció de Govern socialista. Així ho ha demostrat el darrer executiu i així serà a partir del 10 de novembre si la ciutadania ens dóna confiança de manera contundent”, ha afegit.

Finalment, Montse Mínguez ha advertit que “tot allò en que hem pogut avançar en els darrers mesos no ens ho hauríem de deixar perdre a mans del PP i Vox”. 

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?