Elena Llobera, medalla de plata al Català de pista coberta

SEGRE
01-02-2021
  • Elena Llobera, medalla de plata al Català de pista coberta

Elena Llobera, atleta del Ria Ferrol-C. Arenal, va aconseguir ahir la medalla de plata a la prova de salt de llargada del Campionat de Catalunya absolut de pista coberta, que es va disputar al Palau Sant Jordi. La lleidatana va firmar una millor marca de 6,01 metres, i va acabar darrere de Cora Salas (6,08). Per la seua part, el també lleidatà Arnau Monné (FC Barcelona) es va endur el bronze a la prova dels 60 llisos, amb un registre de 6.94 segons.

Quant al Campionat de Catalunya sub-16 de clubs, que es va disputar dissabte, el Terres de Ponent va aconseguir el subcampionat en categoria femenina. Marwa el Kouya es va imposar als 3.000 llisos, Èrika Sellart en llançament de pes, Carla Cagigós en triple salt i el relleu 4x300 (Avril Grimau, Carla Cagigós, Marta Mas i Paula Cambero) també va ser or. Les medalles de plata van ser per a Marta Pons en 60 llisos, Avril Grimau en els 300, Aran Badia en els 1.000 i Paula Cambero en els 600.

Per la seua part, Ares Pérez va aconseguir la medalla de bronze en els 60 tanques. El pròxim repte per a les atletes lleidatanes serà el Campionat de Catalunya individual, així com el Campionat d’Espanya de pista coberta, al qual aniran les que aconsegueixin les marques mínimes.