Els Bombers localitzen sense vida el cos d'un excursionista a la Noguera

REDACCIÓ
Publicat: 
25-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els Bombers localitzen sense vida el cos d'un excursionista a la Noguera
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

Els Bombers de la Generalitat van activar, divendres a les 19.11 hores, el dispositiu de recerca per localitzar un excursionista a prop de la població de Corçà, al terme municipal d’Àger (la Noguera).

L’home, de 77 anys i veí de Barcelona, estava allotjat a una casa rural i havia anat a fer una via ferrada al matí direcció la Pertusa. Era coneixedor de la zona i tenia bona condició física. L’avís de la recerca es va activar a la tarda, després de l’alarma del propietari de l’allotjament en veure que no tornava.

El dispositiu de recerca l’han format setze dotacions dels Bombers, entre les quals dues Unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), una del Grup Caní de Recerca (GRCR) i drons especialitzats.

El lloc és de molt difícil accés i les tasques s’han planificat per anar resseguint els punts on podien trobar-se indicis, tot insistint en les bases de les vies ferrades més conegudes. Després de fer la recerca intensiva, pel volt de la mitjanit, una dotació del GRAE dels Bombers ha localitzat el cos sense vida de l’home a la cara nord de la via Castro Urquiza Olmo.

La dotació del GRAE dels Bombers de la Seu d’Urgell ha custodiat la víctima tota la nit, fins que la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra, que no ha pogut accedir al lloc fins aquest matí, ha fet l’aixecament de cadàver.

Les causes de la mort a hores d’ara encara no estan confirmades i els Mossos d’Esquadra, que han activat quatre dotacions, duran a terme la investigació policial per esclarir-les.

Comparteix

També t'interessarà