Els bungalous de la Noguera estan al complet per aquest pont

X. RODRÍGUEZ
27-04-2018
  • Els bungalous de la Noguera estan al complet per aquest pont

Els bungalous de la Noguera estan al complet per a aquest pont de l’1 de Maig, segons va explicar ahir la presidenta de l’Associació de Càmpings de Lleida, Marta Cortina. No obstant, la resta de bungalous i els hotels i cases rurals de la demarcació es troben al 60% d’ocupació per als pròxims festius. Des de les federacions d’hostaleria, càmpings i turisme rural van assegurar que aquestes dades són a causa de la previsió de mal temps i al fet que Setmana Santa es va celebrar fa només un mes i són unes festes que encara queden molt properes. Cortina va apuntar que “els clients esperen a última hora per reservar, sobretot quan les previsions donen mal temps”. Per la seua part, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, va apuntar que aquestes són “bones dades” després d’una Setmana Santa de rècord (amb 85.000 turistes).

Així mateix, els esports d’aventura i especialment el ràfting, estan pendents cada dia del cabal dels rius per veure si poden dur a terme la seua activitat amb total seguretat. El responsable del sector al Sobirà, Flòrido Dolcet, va explicar que compten amb reserves per aquestes dates, encara que estan “pendents dels clients d’última hora”.

D’altra banda, un centenar d’empreses i entitats del Pirineu han participat en les jornades Inter-Pirineus, on s’han portat a terme dos-centes trobades comercials per dinamitzar turísticament les comarques de muntanya. En aquestes jornades es va presentar un estudi que determina que, per al turista, l’entorn natural és el principal atractiu del Pirineu i que la Val d’Aran és la destinació preferida per als visitants espanyols. Així mateix, l’època amb més visitants, que arriben majoritàriament en família o en parella, són els mesos d’estiu.

Promoció per al turisme en família a Lleida

La Diputació acull avui la presentació de Catalunya, hola família, una acció promocional del turisme en família que tindrà lloc entre els dies 18 i 20 de maig en sis destinacions, entre les quals es troben la Vall de Boí i les Valls d’Àneu i que comptarà amb la participació d’empreses i entitats del territori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta