Els carrers comercials catalans registren un 30% menys de tràfic per la campanya de Reis

ACN
13-01-2021
  • Els carrers comercials catalans registren un 30% menys de tràfic per la campanya de Reis
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

Els carrers comercials de Catalunya han registrat un descens del 30% del tràfic per la campanya de Reis. A Lleida, el menor descens de transeünts es va registrar durant el pont de la Puríssima, amb una caiguda del 20% i un lleu descens del 15% a les entrades als establiments. No obstant això, les dades de tràfic van empitjorar per Nadal i Reis, amb un descens del 32% respecte a l'any anterior.

A Barcelona, el nombre de vianants ha caigut un 33% durant la campanya de Reis, un 31% en el pont de la Puríssima i un 29% en la campanya de Nadal. La davallada en el tràfic també ha impactat en l'entrada als establiments comercials, amb una reducció de les entrades del 44% en el pont; del 39% durant Reis, i del 32% al Nadal.

La demarcació de Girona ha estat la que registrat un descens de clients més pronunciat, del 62% durant el pont de la Puríssima; del 54% per Reis, i del 43% al Nadal. TC Group Solutions ha assegurat que aquest fet pot ser conseqüència del desplaçament parcial de la demanda al comerç en línia.

Tarragona ha registrat unes caigudes de tràfic de vianants pels carrers comercials més moderades en comparació amb l'any anterior, amb descensos del 28% per Reis, el 24% per la Puríssima i el 23% per Nadal. Tot i això, els comerços han registrat importants descensos de clients, especialment per Reis (-44%).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta