Els clients d'un bar de Lleida redueixen un home que els amenaçava amb un ganivet

REDACCIÓ
16-05-2022
  • Els clients d'un bar de Lleida redueixen un home que els amenaçava amb un ganivet
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

El passat dissabte, 14 de maig, sobre les 02:10 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va ser comissionada al carrer Paer Casanovas al rebre l’avís d’un home que amenaçava els clients d’un bar amb un ganivet. Quan els agents van arribar al lloc, es van trobar que els clients tenien retingut el jove agressor.

Segons els va explicar la responsable del bar, aquest noi s’havia negat a pagar les consumicions i havia intentat agafar-li una ampolla d’alcohol de darrera la barra. Quan aquesta li va recriminar, ell en una actitud molt agressiva havia intentat agredir-la, però els clients ho van poder impedir fent-lo fora del local. 

Als pocs minuts, el jove va tornar armat amb un ganivet i va començar a amenaçar tant a ella com als clients. Finalment, amb un esprai de pebre que duia el noi li va ruixar la cara a ella, moment en el qual els clients van intervenir reduint el jove al terra fins a l’arribada dels agents.

Es va procedir a la detenció de M.A.M. de 24 anys, per un delicte de robatori amb violència i/o intimidació, amenaces i lesions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta