Els comerços d'Aitona afectats pel coronavirus rebran ajuts de l'ajuntament

REDACCIÓ
03-08-2020
  • Els comerços d'Aitona afectats pel coronavirus rebran ajuts de l'ajuntament
  • Els comerços d'Aitona afectats pel coronavirus rebran ajuts de l'ajuntament

El Ple de l’Ajuntament d’Aitona aprova per unanimitat les bases que permetran regular i fixar els criteris i condicions per a l’atorgament de subvencions a tots aquells establiments comercials del municipi que hagin hagut que suspendre l’obertura del seu local i/o reduir la seva activitat com a conseqüència de les mesures establertes per fer front a la Covid-19. La línia de subvenció està dotada amb un màxim de 400€ per a cada establiment afectat i va dirigida a les persones titulars d’establiments comercials d’Aitona inscrits als registres municipals. La finalitat d’aquesta línia d’ajuts, doncs, és el "manteniment del teixit comercial i reprendre l’activitat econòmica" de la vila.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que “el d’Aitona és un dels primers ajuntaments de tot el país en aprovar unes bases d’aquesta tipologia”, i defensa que “després de l’enorme esforç i sacrifici que han fet els comerços del municipi durant la pandèmia de la Covid-19, ara ens toca a nosaltres fer-los costat, retornar-los tot aquest compromís i ajudar-los a tirar endavant i superar aquesta etapa tan difícil per a tots i totes”.

El procediment de concessió de les subvencions serà el de concurrència no competitiva i més endavant el Ple de l’Ajuntament aprovarà la convocatòria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...