⏯️ Els Consells Esportius de Catalunya reprenen la seva activitat després de mesos d'aturada

REDACCIÓ
22-02-2021
  • ⏯️ Els Consells Esportius de Catalunya reprenen la seva activitat després de mesos d'aturada
  • Reunió Consells Esportius de Catalunya

Després de mesos d’aturada esportiva, finalment, els Consells Esportius de Catalunya reprenen la seva activitat arran de l’aprovació de les noves mesures preses pel Procicat en matèria de salut pública. Ara, tal com reivindicaven els consells, el Govern permetrà que els infants i joves amb llicència dels consells esportius, més de 200.000 arreu de Catalunya, puguin tornar a accedir a l’activitat esportiva.

El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha valorat positivament les mesures aprovades per Salut i el Procicat que no solament permetran la represa esportiva dels esportistes amb llicència dels consells esportius, sinó la represa esportiva de milers d’adults que participen en l’Esport Popular.

“Poder reprendre els entrenaments és un primer pas per arribar a la normalitat esportiva al país”, ha assegurat Domingo, que ha afegit que “aquesta temporada no hem de pensar en competicions, sinó en poder garantir una pràctica esportiva per a tots els esportistes dels consells esportius”. 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?