Els empleats de la CAG demanen investigar l'accident mortal

SEGREcom
10-05-2014
  • Els empleats de la CAG demanen investigar l'accident mortal

El Comitè d'Empresa de la Corporació Alimentària de Guissona (CAG) va demanar ahir una investigació sobre les circumstàncies de l'accident laboral mortal que va tenir lloc dijous a les instal·lacions de l'empresa (vegeu SEGRE d'ahir). En el sinistre va morir Josep Barrera Bajona, un veí de Solsona de 44 anys, que treballava per a l'empresa Lecsa, del grup Prefabricants Pujol, quan, per causes desconegudes, es va precipitar al buit des d'una plataforma situada a uns 12 metres d'altura. El comitè, mitjançant un comunicat, també vol conèixer les condicions de treball i tots els aspectes relacionats amb les mesures de la seguretat de la CAG i l'empresa del treballador que va morir per depurar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de l'accident.

Un portaveu del comitè va assegurar que "l'accident es va produir en estranyes circumstàncies i volem saber-ne els detalls".

Per la seua part, 'els Mossos d'Esquadra van comunicar els fets al jutjat d'instrucció de Cervera, així com al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next